Wanneer ontwaakt je kundalini in het tweelingzielenproces?

Lieve lezers, mijn tweelingzielsreis begon aantal jaar geleden bij het ontmoeten van mijn twin natuurlijk.

Een aantal jaren terug had ik geen idee van het hele tweelingzielen gebeuren.  Ik kan je niet vertellen hoe vreemd deze hele ervaring voor mij op dat moment geweest is. Ik voelde letterlijk alsof ik soms helemaal helemaal en helemaal krankzinnig was. Maar nu voelt het alsof het een gezegend geschenk vanuit het Goddelijk licht is.

De pijn om voortdurend niet te navigeren door de meest intense liefdeservaringen bracht me soms wel wat donkere momenten op. Maar zoals we allemaal weten, zijn dat de dingen die de meest intense spirituele groei voorspellen. Met andere woorden, het stuurde me aan het tot het rennen naar het Goddelijk licht. En het was en is nog steeds letterlijk mijn spirituele kracht.

Als je iets over tweelingzielen op het internet hebt gelezen of over de spirituele wereld hebt gehoord, dan weet je precies wat het is als je je twin hebt ontmoet.Het is dan ook de bedoeling om de ander wakker te maken, maar  vooral jezelf. Het is de hamer die je openbreekt zodat je kan worden opgeschoond zodat je kundalini kan gaan ontwaken.

Op dit moment in het hier en nu ben ik in staat om een ieder van dienst te kunnen zijn op de manier waarop het voor mij bedoeld is om van dienst te zijn, maar misschien komt er meer dat voel ik ook. Hiervoor moesten alle littekens van mij worden verwijderd en mijn angst moest worden getransformeerd naar liefde. Als we onze angsten ontruimen en plaats maken voor de liefde dan creëren  we onvoorwaardelijk liefde of liefde zonder beperkingen.

Na jaren van herhaalde afwijzing van je twin zijn je ego en trots vrijwel op de grond gesmeten. Het beste daaraan leert je dat je leeft en dat het niet uit maakt want alles is nog steeds oké. Ik zeg niet dat ik ego vrij ben ben en helemaal geen trots heb, ik weet alleen van ervaring nu dat die dingen niet zo belangrijk zijn. Het is eigenlijk het beste voor jezelf om het ego te laten varen. Als je niet langer bang bent voor afwijzing, realiseer je dat een afwijzing je alleen sterker maakt. Je bijt op je tanden, gaat door met een beetje pijn en dan ben je ineens door naar de andere kant naar een nieuw dieper gevoel van zelf liefde en bronverbinding. Het maakt je meer van wie je nu bent. En niets kan beter dan dat zijn.

Je afwijzing ervaringen met je twin helpt je hart ook helder maken van alle oude energetische pijnblokken rond liefde waardoor je hartchakra volledig open kan komen. Als je hartchakra helemaal geopend is, is het universum nu vrij om zijn levenskracht door al je chakra’s te verzenden en je tot de volheid van je kracht te wekken. Met andere woorden, je krijgt de zegen van een Kundalini ontwaking en je wordt vrij om onbezorgd te zijn. De volgende keer weer meer over tweelingzielen…..

Liefs Dewie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *