Valentijn je houdt er van of je haat het!

Vandaag is het weer Valentijnsdag en dat houdt iedereen bezig. Je Houdt van deze dag of je haat het! Natuurlijk is er veel commerciële onzin om valentijn heen. Kaarten, chocola, bloemen, het zijn allemaal uitingen van liefde. Het ene kado is nog duurder dan het andere. Liefde gaat niet om cadeaus liefde gaat om voelen. Als je vanavond gaat dineren, zul je waarschijnlijk teleurgesteld zijn door overvolle restaurants, menu’s die je niet naar je zin zijn of de slechte service die je krijgt etc, maar dat terzijde ik vind het een leuke gezellige dag.

Ik vind het leuk om te denken aan alle mensen die nerveus manieren zoeken om iemand te vertellen dat ze geweldig zijn, de verlegen glimlachen, de eerste afspraakjes. De meer gevestigde koppels die nog steeds tijd vinden om een ​​doordachte boodschap op een kaart te schrijven – of die, zoals sommige vrienden van mij, die een aantal jaren geleden in mooie kaarten hebben geïnvesteerd en deze eenvoudig elk jaar uitbrengen en herinneringen opdoen.

Maar het is ook een dag dat sommige zich eenzaam of verdrietig voelen, dus waarom niet een bos bloemen kopen voor je beste vriend of familielid, of gewoon vertellen hoeveel je ze waardeert? Voel de verbinding met mensen ook met de mensen waar je met een grote boog omheen loopt want uiteindelijk is iedereen hier op aarde een deel van datzelfde Goddelijke licht! Liefde overwint alles ook haat!

Wat je ook denkt van Valentijnsdag, ik hoop dat je de liefde kunt delen met anderen. Je kunt liefde vragen maar dat betekend nog niet dat je deze ook zult ontvangen, maar niemand kan jou stoppen liefde te geven. Valentijn gaat niet alleen over geliefdes maar juist over LIEFDE. Wat ik bedoel? Liefde voor je kind, liefde voor je ouder, liefde voor je vrienden, liefde voor je collega’s, liefde voor je dieren etc etc etc. Liefde is overal te geven en overal te vinden een hart vol liefde vindt altijd ergens liefde.

 

Voor een ieder die dit leest een Liefdevolle Knuffel.

 

Liefs Dewie

2 reacties op “Valentijn je houdt er van of je haat het!

  1. Mediums zegt:

    Nee inderdaad liefde gaat niet om de kado’s maar het is wel leuk om ze te krijgen en te geven vind ik. Nu heb ik dankzij een medium de liefde van mij leven ontmoet. Daarvoor ben ik de medium heel dankbaar voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *