Verander je cover foto
Verander je cover foto
Zuiver & eerlijk medium-paragnost, krachtige Lichtwerker met sterke helende energie door mijn samenwerking met de Opgestegen Meesters en het orakel van Lichtwerkers, Solitair heks.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Marion
Elzinga

Ik ben Marion ... en sterk verbonden met de natuur waarbij de hekserij binnen mijn religie een totale versmelting is met alles wat bloeit en groeit en geschapen is door een hogere bron.
Voel je dan ook  welkom in deze bijzondere energetische en vooral zeer dynamische stralende wereld.

Het is een drukke en zeker ook hectische tijd voor het totale leven hier op aarde.

Waarheden en leugens worden ontmanteld en komen helder aan het licht.

Oneerlijke concurrentie, machtsstrijd, dualisme, jaloezie, onbegrip en desintresse, materialisme, narcisme, burn-out, onduidelijke gezondsheidsproblemen,

Stuk voor stuk woorden en ervaringen en een staat van zijn, waar een ieder van ons wel eens mee te maken heeft in een eigen omgeving of misschien zelfs wel voor jezelf.

Tweelingzielen die om elkaar heendraaien, en waar zo ogenschijnlijk geen enkele beweging in lijkt te zit als het om toenadering gaat. Zielscontacten die nog niet klaar zijn voor elkaar ivm eigen processen.

Alles zorgt voor heel veel verwarring en grote frustraties en teleurstellingen. Terwijl het juist voor de sensitieve personen onder ons zo “duidelijk” lijkt te zijn “hoe het zit” betreft “de ander” en zijn of haar proces. En juist gaat het erom hoe “die ander” stapje voor stapje tergend langzaam soms, tot bewustwording komt.

Hooggevoelige mensen en ook dieren worden keihard geconfronteerd met enorme veranderingen in hun bestaanswereld en dus ook in hun veiligheid.

Wat dan weer zorgt voor toenemende angst en onzekerheid. Obstakels die niet meer te ontlopen zijn en comfortzones die onderuitgehaald worden door instanties, wetten of handelingen van derden.

Iets wat veel mensen zich nog niet zo bewust zijn, is het feit dat astrologische en ook de astronomische aspecten vanuit het Universum een enorme invloed hebben op het dagelijkse leven van ons allemaal.

Denk maar aan de invloed van de zwaarte kracht van de maan op de Aarde (eb en vloed) en dus ook op het leven daarop.

En daar sta je dan als mens, en zeker als hsp´er, helemaal bloot aan. Je “voelt en ziet” van alles, je ervaart oneerlijkheid en tegenwerking en met de regelmaat van de klok komt het steeds vaker voor dat je op geen enkele wijze meer een uitweg ziet in de chaos van het leven.

Ik kan je helpen, door rustig te luisteren naar jouw uitleg betreft hetgeen waar je tegenaan loopt. Jouw stem en energie te analyseren en vandaar uit verder te kijken wat er met je gebeurd in zo´n situatie.

Dus als je me belt, vraag ik altijd om even te gaan praten en je open te stellen en te vertellen wat er gaande is of wat je dwars zit.

Ik werk dus net even anders dan andere consulenten, mede vanwege het feit dat ik als Solitair Heks en de sterke verbinding die ik heb met de natuur en de dierenwereld, mijn werkwijze volledig intuïtief laat afhangen van de boodschappen die ik middels mijn natuurreligie mag ontvangen.
Ik schroom ook niet om negatieve energie op te vangen en om te zetten naar lichte heldere zuivere energie, zolang mijn gidsen dit toelaten.

Met mijn specifieke mediamieke gave en het directe contact wat ik heb met opgestegen Meesters, mijn gidsen en engelen, loods ik je op een lichte, open, zuivere en directe wijze door de problematiek heen waar je mee worstelt. En soms lukt het niet in één gesprek, maar geef ik je altijd tools mee om je aan vast te houden.

Mijn achtergrond en opleiding als klinisch Psycholoog, (Kundalini) Reiki-Masters en Sensi-therapeut en holistisch coach helpen hierbij. Daarbij ben ik een helderziend, -horend -voelend en -wetend medium/paragnost en kan ik contact maken met overledenen die zich melden bij mij. 

En mocht je nog meer willen weten over mijn werkwijze en praktijkvoering, met liefde en passie voor mijn werk, heb ik met overgave een uniek concept geformuleerd in mijn praktijk YMOYA Residentie.

Het zal een eer voor me zijn om u te mogen helpen of ontvangen in mijn
Residentie.

Namasté

Marion Elzinga
www.ymoya.nl

Start je gesprek met Marion Elzinga

Marion Elzinga is beschikbaar voor een gesprek.

Heb je al een account?

Heb je nog geen account?