Heb jij je tweelingziel ontmoet?

Lieve lezers, als medium krijg ik veel vragen over tweelingzielen. Daarom wil ik jullie meenemen naar een tweelingzielen verbinding.

Iedereen praat tegenwoordig over tweelingzielen en zielverbindingen, dit gebeurt meer door de verschuiving waar we allemaal doorheen gaan.Het woord “Soulmate” is het meest overgebruikte woord in de tijd van vandaag. Om het doel van Soulmate in ons leven te begrijpenis het erg belangrijk om eerst de betekenis van dit woord te begrijpen. Soulmate kan iedereen zijn in onze vriendschapscirkel, familie of mensen in de buurt.Betekenis van soulmate is de ziel met wie we een of meer verleden levens hebben doorgebracht en ze zijn hier om ons te helpen op onze weg en we delen sommige Karmische uitwisselingen met zulke zielen. Deze zielen kunnen voor het leven in ons leven blijven of op hun paden kunnen gaan wanneer hun doel is vervuld. Een Tweelingziel is iets anders dan een Soulmate.

Tweelingziel als naam suggereert twee delen van een enkele ziel. Het woord tweelingziel roept bij mij de vraag op is er dan ook een drieling ziel of een vierling ziel? Grapje…maar daarom noem ik deze verbinding jou wederhelft, jou andere helft zo zie ik het. Een Tweelingziel is de ziel wanneer we die ontmoeten een vonk ontsteekt in ons hele wezen. Verenigd zijn met onze Twin is zonder twijfel de mooiste ervaring die men kan hebben. Het ontmoeten van je wederhelft geeft je het geluk en de tevredenheid die je nooit kunt voorstellen. Het geeft je het gevoel van volledigheid.

Nu de dag komen er veel Twins bij elkaar, maar de ervaring is niet zo mooi als altijd overal genoemd.I ntegendeel mensen maken veel mee, emotionele trauma en grote pijn in deze relaties zijn helaas geen uitzondering. Dit gebeurt eigenlijk wanneer deze Twins elkaar ontmoeten voordat hun Karma is gebalanceerd. Dus, ze moeten hier het evenwicht voor vinden en hebben voordat ze de staat van gelukkig zijn bereiken. Dit is zo traumatisch dat mensen soms opgeven en ervoor kiezen om dat later in het leven of in andere levens- of werkelijkheid te evenwichten. Het lopen op Goddelijke weg is niet zo makkelijk als het lijkt en het heeft grote moed nodig om al je Karma op dit fysieke vlak te balanseren.

Deze situatie wordt nog ingewikkelder als de scheiding niet wederzijds is, maar een van de Twin weigert de andere te accepteren. Het is erg pijnlijk voor de ziel die er klaar voor is om alle evenwicht te maken en die erin accepteert om daar alle kansen te nemen die er zijn, maar de andere Simpelweg erkent het feit niet. Dit gebeurt wanneer een van de twee op een hogere geestelijke niveau stijgt dan de andere. In dergelijke omstandigheden is het vaak zo dat deze twin naar een lagere niveau stapt voor zijn/haar wederhelft. Meestal kiezen mensen om dit te doen met hun Twin. Maar ze begrijpen niet dat ondanks het feit dat ze deel uitmaken van een hoger zelf, is de realiteit dat ze hier verschillende fysieke lichamen hebben. Maar de lichamen hebben hun eigen prioriteiten, Verplichtingen of beperkingen die moeten worden geaccepteerd en gerespecteerd.

De seksuele ervaring is een uniek gevoel van liefde binnen te gaan. Elke blik, elke aanraking is niet verbonden met je gedachten maar in jouw wezen. In afwezigheid van elkaar zal het moment je roepen op het moment dat je verbonden met je Twin. Als je seksuele bevrediging zoekt, is het misschien niet je Twin, alleen een zielsvriend of iemand die waarmee je verbonden bent.

Als het je Twin is wordt de seksuele energie bijna tot aan de einden van het einde opgeladen. Het blijft in alles bewegen. Je zult deze beweging in elkaar voelen, ongeacht je gedachte. Ook jou Twin voelt hetzelfde. Het dromen van met elkaar verbonden te zijn kan je op een speelse manier vertellen hoe diep de verbinding is. Je Twin kan je een simpel bericht kan geven in je slaap als je verenigd bent met je Twin. Ook de wegloper ervaart al deze emoties en gevoelens alleen laat de wegloper meer zijn ratio spreken.

Het maakt eigenlijk niet uit of Twins hier op het fysieke vlak of later in hun astrale lichamen samen komen. Het kan ook gebeuren dat de een zich op hogere niveaus ontwikkelt en deze planeet verlaat om zijn/haar Twin te helpen op zijn/haar reis. In dit geval zullen ze elkaar op het Astrale vlak ontmoeten wanneer de andere ook klaar is om verder te gaan. Zodra we ons bewust zijn van dit feit, zou het voor iedereen heel gemakkelijk zijn om het doel van het leven te begrijpen en door te gaan zonder te worden afgeleid of verstrikt.

Als je iemand ontmoet die de vonk heeft die jou ontsteekt, houd hem/haar gewoon vast en verbind jezelf met die persoon en start samen jullie reis. Het is niet nodig om fysiek bij elkaar te zijn, je moet de zielen heel dichtbij voelen. Als je al je Twin in dit leven hebt ontmoet en je erkent dit van elkaar dan zul je ook op fysiek vlak dit leven bij elkaar komen. Het telepatisch contact is hier een heel belangrijk middel, omdat je op energetisch niveau constant in verbinding bent.

Hoewel het moeilijk is om een Twin verbinding te accepteren is het zo dat als je het proces begrijpt, beloof ik dat er geen klachten, spijt en pijn zullen zijn in het leven. De tijd is kort, de reis naar huis is lang en hard. Het feit is dat we onze Twin nodig hebben om bij thuis te komen, dus accepteer Karmische beperkingen en ga lachend verder …….. Je komt binnenkort weer thuis …

Liefs

Dewie

Een reactie op “Heb jij je tweelingziel ontmoet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *