Geloof in jezelf!

Ik heb het geluk gehad dat ik ben opgegroeid met mijn oma die haar manier van het Hindoeïsme heeft vertaald.Laatste weken mis ik haar enorm, het gevoel van haar hand op mijn hoofd, haar kus op mijn voorhoofd. Elke keer als ik bij haar was verdwenen al mijn zorgen, pijnen en verdriet. Dat was de kracht en de liefde die ze uitstraalde.

Deze vrouw straalde een aangeboren kracht en liefde uit. Ze wisten instinctief wie ze was en wat ze hier op de mooie aarde was om te doen. Ze toonde geen aarzeling, twijfels of onzekerheid. Geworteld als bomen in haar bestaan, haar lichaam en houding, weerspiegelden ze haar innerlijke zekerheid. Ze hoefde niet te leren geloven in zichzelf. De onvoorwaardelijke liefde die ze in haar had kon ze alleen creeëren doordat ze in zichzelf geloofde.

Nu ik wat ouder ben en het vergelijk dat met de meerderheid van de mensen die ik tegenkom over de hele wereld dan verbaas ik me telkens weer. Vaak vraag ik me af wat er is gebeurd met talloze mensen die zijn beroofd van hun gevoel van innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Om welke reden dan ook, een gebrek aan echt zelfvertrouwen is een epidemie die mensen bijna overal waar ik heen gaat, treft. Ik ben gepassioneerd geworden om het herstellen van mensen naar een gevoel van innerlijk doel en verbondenheid. Het is cruciaal dat we onze manier van denken over onszelf veranderen.

Er is gewoon geen behoefte aan aarzeling, twijfels of onzekerheid. Ik wijs mensen graag op een paar universele principes die begrepen moeten worden zodat we iets ontdekken dat inherent is aan ons -> De kennis en ervaring dat we perfect zijn, compleet en echt compleet. We kunnen allemaal leven vanuit een plek van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Iedereen en jij ook!

Begin met begrip en het gevoel dat er niemand anders is en niemand beter dan jij. Je bent precies zoals je hoort te zijn!
Stel vervolgens vast dat je leven precies is wat je ervan maakt en dat eenieder van ons alle inherente mogelijkheden heeft om onze levenservaringen voor ons te laten werken en niet tegen ons.

Je maakt deel uit van dit universum en alles wat erin zit. Elke interactie van jouw kant, of het nu gaat om een ​​fysieke actie, een mentale gedachte of een emotioneel gevoel, zal iedereen en alles om je heen veranderen en beïnvloeden.
Je bent een levend wezen dat in staat is om alles om je heen te veranderen en beïnvloeden. Neem de tijd om hier over na te denken en probeer de betekenis van dit ongelooflijke principe en de natuurlijke wet te realiseren.

Een mooie bevestiging om te gebruiken die je helpt dit begrip te belichamen is: “Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er in mij en om mij heen gebeurt.”
Voor de volgende dagen en de komende weken herhaal deze woorden meerdere keren per dag.
Deze bevestiging zal de deur openen naar de universele kracht die een ieder van ons in staat stelt om te glimlachen en een succesvol en vreugdevol leven te leiden.

Liefs Dewie

Een reactie op “Geloof in jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *